Na een snelle wedstrijd waarin niemand wegraakte pakte Kelly de winst in de massasprint. Ze bleef Iris van der Stelt en Manon Kamminga voor en pakte daarmee de eerste overwinning van dit seizoen.

Vanaf het begin van de wedstrijd was het strijd. De aanvallen volgden elkaar in snel temp op. Afgelopen wedstrijd lieten onze dames zien goed mee te kunnen en ook vandaag mistten ze geen ontsnapping.

Met het bord op 22 ronden leek een grote groep te vertrekken. Hierbij zaten onder andere Iris van der Stelt (klassementsleidster), Jade van der Molen (leidster jongerenklassement), Ankie Ytsma, Rixt Meijer en Kelly. Even later reden daar Lisa van der Geest, Elma de Vries en Ineke Dedden daar nog naartoe. Een kopgroep met alle favorieten dus.

Ondanks dat de snelheid heel hoog lag kwamen er steeds meer dames aansluiten bij de kopgroep. Op een gegeven moment was het peloton door de hoge snelheid in allemaal groepjes en werd de kopgroep steeds groter. Uiteindelijk sloot iedereen weer aan en met 13 ronden op het bord konden we ons op gaan maken voor de massasprint.

In de massasprint was het ouderwets knokken voor je plek. De trein van Palet trok de sprint al vroeg aan. Hier kwam de trein van MK Basics weer overheen. Daar meteen achter zat Kelly gepositioneerd. Ze had een ideaal plekje voor elkaar weten te boxen in deze hectische finale.

Kelly ging als vierde de laatste bocht in. Van hieruit vertrok ze buitenom op weg naar de meet en kwam hier met een knappe voorsprong overheen.

Na de derde plek van Elsemieke 2 weken geleden in Hoorn zet Kelly vandaag in Deventer de stijgende lijn van dit seizoen mooi door. Dit beloofd wat voor de komende wedstrijden.